Watermunt (Mentha aquatica) ook naast de vijver of in een WADI

€ 4,99
SKU
1015

Watermunt
Per 1 P9 pot of pootgoed

Watermunt, een heerlijk ruikende oeverplant!
Watermunt is een snelgroeiende moerasplant welke net als zijn soortgenoot met droge voeten een frisse muntgeur afgeeft. De snelle groei, prettige geur en leuke lila bloemen maken watermunt een goede keuze voor bijvoorbeeld een plantenfilter of helofytenfilter. Een extra voordeel van watermunt in een plantenfilter is dat de plant wintergroen is. Hierdoor blijft het filter in de winter ook in leven. Natuurlijk is watermunt ook prima in de vijver te planten, bijvoorbeeld in een vijvermandje of, wanneer er een bodem beschikbaar is, direct in de vijverbodem.

U kunt het aantal stuks hierboven selecteren. Meer dan 100 stuks nodig? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoeveel Watermunt heb ik nodig?
Aangeraden hoeveelheid: 4 P9 potten Watermunt per 500 liter water. Dit geeft het beste resultaat op gebied van helderheid en zal zorgen dat er een minimale kans is op algenbloei.

Wilt u de Watermunt naast de vijver aanbrengen of in een plantenfilter? Dan raden wij 9 P9 potten aan per vierkante meter.

Verzending moerasplanten
Moerasplanten worden geleverd in P9 pot of als pootgoed. U kunt moerasplanten in een mandje planten met wat vijveraarde en grind, maar in de vaste bodem is uiteraard ook mogelijk.

 

Meer informatie
Is InheemsJa
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl