Waterlelie wit

€ 17,95
SKU
14210701

Deze prachtige witte waterlelie is een lust voor het oog en een aanwinst voor elke vijver. Indien deze kleur niet in uw vijver past hebben wij ook nog een hardroze waterlelie en lichtroze waterlelie in het assortiment.

Witte waterlelie: een prachtig gezicht in uw vijver!

Deze prachtige, witte waterlelie is een lust voor het oog en een aanwinst voor elke vijver. Indien deze kleur niet in uw vijver past hebben wij ook nog een hardroze en lichtroze lelie in het assortiment. Deze lelies zijn reeds goed geworteld en hebben al blaadjes. Doordat ze niet in verwarmde kassen zijn gekweekt zullen ze snel aanslaan in uw vijver en, als de omstandigheden goed zijn, dit jaar nog in bloei staan!

Een waterlelie heeft niet heel veel invloed op de waterkwaliteit voor uw vijver. Daarvoor kunt u beter zuurstofplanten of oeverplanten gebruiken. Wel zorgt een waterlelie voor schaduw in de vijver, hierdoor ontneemt het algen essentieel zonlicht waardoor deze minder zullen groeien. 

Verzending waterlelie

Om de waterlelies te kunnen verzenden zijn de wortels van deze lelie's uitgespoeld. U plaatst de lelie het best in een grote vijvermand voorzien van vijeraarde of speciale lelieaarde.

De witte waterlelie op een rijtje

  • Latijnse naam: Nymphaea alba
  • Plantdiepte: tot circa 1 meter
  • Schitterende witte bloemen
  • Schaduwwerking in de vijver
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl