Vijverplanten pakket

€ 39,95
SKU
1014

Pakket met daarin:

  • 5 mooie bossen zuurstofplanten
  • 3 drijfplanten
  • 3 oeverplanten

Vijverplanten pakket: Een mooi totaalpakket voor uw vijver
Vijverplanten zijn zeer belangrijk in uw vijver. Zuurstofplanten voegen zuurstof toe aan het water, drijvende planten brengen schaduwzone's in uw vijver en oeverplanten zorgen, samen met de snelgroeiende zuurstofplanten voor een hoge opname van voedingsstoffen uit het water waardoor er een stevige concurrentie met algen aangegaan wordt. Er zijn bijvoorbeeld soorten, zoals Hoornblad, welke een speciaal stofje afscheiden wat uw vijver nog helderder maakt doordat het algen remt in hun groei!

De inhoud van dit mooie pakket met vijverplanten verschilt van tijd tot tijd, maar we zorgen dat er een mooi assortiment met zuurstofplanten, bloeiende oeverplanten en drijfplanten in zit. 

Door onze speciale kweek staan we garant voor een hoge genetische diversiteit wat onze waterplanten minder vatbaar maakt voor ziekten en zorgt dat ze robuuster zijn. Ze zijn reeds aangepast aan het Nederlandse klimaat en zullen in uw vijver direct gaan doen waar ze goed in zijn, namelijk groeien!

Inhoud vijverplantenpakket :
5 mooie bossen zuurstofplanten
3 drijfplanten
3 oeverplanten

Aanbrengen:
Oeverplanten en zuurstofplanten dienen te worden geplant in een vijvermandje. Zuurstofplanten kunnen tot maximaal 5 bossen per mand.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl