Kalmoes (Acorus calamus)

€ 4,99
SKU
1016

Kalmoes 
Per 1 pootgoed of 1 P9 pot.

Kalmoes: zeer effectieve fosfaatverwijderaar
Kalmoes, Acorus Calamus, is een van de beste fosfaatverwijderaars in de moerasplanten wereld. Aangezien algen fosfaat gebruiken om te groeien zal het planten van voldoende Kalmoes de algen een gevoelige slag toebrengen. Deze eigenschappen maken Kalmoes uitstekend geschikt voor helofytenfilters en plantenfilters, maar ook geplant in een vijvermandje zal Kalmoes zijn zuiverende werk uitstekend doen! 

U kunt het aantal stuks hierboven selecteren. Meer dan 100 stuks nodig? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoeveel Kalmoes heb ik nodig?
Aangeraden hoeveelheid: 4 P9 potten Kalmoes per 1000 liter water. Dit geeft het beste resultaat op gebied van helderheid en zal zorgen dat er een minimale kans is op algenbloei.

Wilt u de Kalmoes naast de vijver of in een plantenfilter aanbrengen? Dan raden wij 9 P9 potten aan per vierkante meter.

Verzending moerasplanten
Moerasplanten worden geleverd in P9 pot of als pootgoed. U kunt moerasplanten in een mandje planten met wat vijveraarde en grind, maar in de vaste bodem is uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie
Is InheemsJa
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl