Glanzend Fonteinkruid (Potamogeton lucens) in prijs verlaagd

€ 24,95
SKU
1003

Glanzend Fonteinkruid
Dit pakket bevat 5 bossen Glanzend fonteinkruid

 

Het zijn al mooie volwaardige bossen, u krijgt echt waar voor uw geld en profiteert meteen van deze zeer goede zuurstofplant.

Glanzend fonteinkruid (Potamogeton lucens): dé beste zuurstofplant!

Glanzend Fonteinkruid (Potamogeton lucens) is misschien wel de beste zuurstofplant die er is. Het is daarnaast een zeer sierlijke waterplant: de grote bladeren geven een mooi onderwaterlandschap. De snelle groei maakt deze zuurstofplanten een geduchte concurrent voor zweef- en draadalgen, waardoor uw vijver snel helderder zal worden.

Dit is een wortelende waterplant, er is dus een substraat nodig, bijvoorbeeld een vijvermandje met daarin wat aarde en grind waarin deze planten kunnen wortelen. 

Deze zuurstofplant maakt deel uit van onze speciale selectie. Dit houdt in dat u de allerbeste kwaliteit zuurstofplanten ontvangt. welke zorgen voor een mooi onderwater landschap terwijl ze zuurstof toevoegen aan het water. Deze soort groeit daarnaast relatief snel, waardoor ze algengroei tegengaan. Het allopathisch vermogen van deze waterplant zorgt dat algen het nog eens extra moeilijk krijgen.

De bosjes zijn in het begin van het seizoen (tot half april) altijd wat bruiner dan de afbeelding, maar dit komt snel in orde in de vijver. Met de groeikracht is namelijk niets mis!

Dit pakket vanaf 5 gezonde bossen is een mooie aanwinst voor uw vijver!

Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op!

 

Nu met gratis vijvermandje, zolang de voorraad strekt! 

 

Glanzend fonteinkruid (Potamogeton lucens) op een rijtje

  • standplaats: zon
  • stengellengte: tot 1 meter
  • plantdiepte 50- 130 cm
  • substraat: ja, noodzakelijk.
  • mooie plant, stelt voedselrijk water op prijs.

Aangeraden hoeveelheid Glanzend Fonteinkruid (Potamogeton lucens):

4 á 5 bossen per 1000 liter water. Dit lijkt veel, maar op deze manier behaalt u de beste resultaten: Het water wordt helderder en er is een minimale kans op de overmatige groei van algen.

Deze waterplant moet geplant worden in een vijvermandje. 

Heeft u meer dan 250 bossen nodig? Neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Let op: In het voorjaar en najaar zijn de bossen kleiner dan in de zomer. Dit heeft te maken met het groeiseizoen van de plant. De planten die u ontvangt zijn echter niet minder of slechter, maar bevinden zich enkel nog vroeger in hun groeiseizoen. Echter geld er wel. Hoe eerder u de plant aanbrengt in uw vijver des te meer resultaat u dit jaar al heeft! Wacht dus niet tot de bossen dikker zijn, maar bestel vandaag nog!

Meer informatie
Is InheemsJa
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl