Gele lis (Iris pseudacorus)

€ 4,99
SKU
1033

Gele lis
Per 1 P9 pot of 1 pootgoed.

De Gele Lis: de beste nitraatverwijderaar!
De gele lis is de nitraatverwijderaar bij uitstek en is dus zeer sterk in het verwijderen van voedinsstoffen uit het water van uw vijver. Hierdoor blijft het water helderder en krijgen algen zoals zweefalgen minder kans. De gele bloemen die de Gele Lis in mei en juni draagt zorgen voor een prachtig zicht, zeker als u wat flinke bestanden kunt aanplanten!

De gele Lis, en andere lissen soorten, zijn zeer goed toepasbaar in helofytenfilters. Wilt u daar meer informatie over? Neemt u dan gerust contact met ons op!

U kunt het aantal stuks hierboven selecteren. Meer dan 100 stuks nodig? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoeveel gele lis heb ik nodig?
Aangeraden hoeveelheid: 4 P9 potten Gele lis per 1000 liter water. Dit geeft het beste resultaat op gebied van helderheid en zal zorgen dat er een minimale kans is op algenbloei.

Wilt u de Gele lis naast de vijver of in een plantenfilter aanbrengen? Dan raden wij 9 P9 potten aan per vierkante meter.

Verzending moerasplanten
Moerasplanten worden geleverd in P9 pot of als pootgoed. U kunt moerasplanten in een mandje planten met wat vijveraarde en grind, maar in de vaste bodem is uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie
Is InheemsJa
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl