Iris pseudacorus (Gele Lis)

€ 2,99
SKU
1033

De gele Lis is een zeer goede helofyt (helofyten zijn planten die onder water wortelen en boven water groeien) en heeft een mooie bloeiwijze. 

De Gele Lis: de beste nitraatverwijderaar!

De gele lis is de nitraatverwijderaar bij uitstek en is dus zeer sterk in het verwijderen van voedinsstoffen uit het water van uw vijver. Hierdoor blijft het water helderder en krijgen algen zoals zweefalgen minder kans. De gele bloemen die de Gele Lis in mei en juni draagt zorgen voor een prachtig zicht, zeker als u wat flinke bestanden kunt aanplanten!

De gele Lis, en andere lissen soorten, zijn zeer goed toepasbaar in helofytenfilters. Wilt u daar meer informatie over? Neemt u dan gerust contact met ons op!

U kunt het aantal stuks hierboven selecteren. Meer dan 100 stuks nodig? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

De gele Lis op een rijtje

  • Latijnse naam: Iris pseudacorus (gele lis)
  • Plantdiepte: tot circa 30 cm
  • Hoogte tot 80-100 cm
  • Mooie bloemen, bloeitijd mei-juni

Verzending moerasplanten

Moerasplanten worden verzonden met de wortels uitgespoeld. U kunt moerasplanten in een mandje planten met wat vijveraarde en grind, maar in de vaste bodem is uiteraard ook mogelijk. Wilt u weten hoe u vijverplanten of oeverplanten moet planten? Kijk dan eens op deze website.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl