Zuurstofplanten pakket

€ 29,95
SKU
10002

Pakket vanaf 10 bossen zuurstofplanten van hoge kwaliteit. Voor een heldere en algenvrije vijver! Bij meerdere pakketten geldt een korting.

Zuurstofplanten pakket: voor een heldere vijver zonder algen!

Zuurstofplanten zijn onmisbaar in de vijver. Niet alleen voorzien ze het water van de benodigde hoeveelheid zuurstof, ze zorgen ook dat het water helder wordt en blijft.

Dit pakket vanaf 10 bossen zuurstofplanten van hoge kwaliteit bevat een uitgekiende selectie van soorten zuurstofplanten. Afhankelijk van het seizoen bevat dit pakket bijvoorbeeld Glanzend Fonteinkruid, Hoornblad, Waterpest en Aarvederkruid, ofwel zuurstofplanten die juist die maanden goed groeien. Mooie planten die tegelijk zorgen dat algen geen kans meer krijgen in uw vijver doordat deze planten concurreren met het voedsel van de algen en dit omzetten in biomassa. Daarnaast zijn planten als Hoornblad extra goed in het zuiveren van zwevende stoffen uit het vijverwater waardoor het water helderder wordt.

In het zuurstofplantenpakket zitten vier tot vijf verschillende soorten zuurstofplanten. 

Een aantal van deze zuurstofplanten, zoals glanzend Fonteinkruid en Aarvederkruid, moeten geplant worden in een vijvermandje. In een mandje kunnen maximaal 4-5 bossen, echter wanneer er minder bossen in een mandje geplant worden kunnen ze zich beter ontwikkelen. In het pakket zitten ook altijd wat drijvende zuurstofplanten, deze hoeven niet geplant te worden. In de bijgesloten pakbon leest u welke planten u heeft ontvangen en hoe u ze het best in de vijver kunt aanbrengen.

 

Nu met twee gratis vijvermandjes, zolang de voorraad strekt! 

 

Aangeraden hoeveelheid zuurstofplanten

4 á 5 bossen zuurstofplanten per 1000 liter water. Dit lijkt veel, maar op deze manier behaalt u de beste resultaten: Het water wordt helderder en er is een minimale kans op de overmatige groei van algen.

Heeft u meer dan 100 bossen nodig? Neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl