Schedefonteinkruid (Stuckenia pectinata)

€ 22,95
SKU
1207

Schedefonteinkruid
Per 5 bossen

Schedefonteinkruid, de plant voor iedere vijver!
Schedefonteinkruid is een pionier en is dan ook 1 van de eerste soorten die in natuurlijk water zal ontstaan. Deze soort hecht weinig eisen aan de waterkwaliteit en is prachtig om te zien in de stroming met zijn soort van grasachtige uiterlijk dat mooi in de stroming meebeweegt. Als u geen stroming in de vijver heeft is dit ook geen enkel probleem voor het schedefonteinkruid. Zelfs in de wat minder heldere vijver doet deze soort het vaak nog erg goed.

Aangeraden hoeveelheid Schedefonteinkruid:
5 bossen waterplanten per 1000 liter water. Dit lijkt veel, maar op deze manier behaalt u de beste resultaten: Het water wordt helderder en er is een minimale kans op de overmatige groei van algen. Deze zuurstofplanten concurreren namelijk fel om de voedingsstoffen, waardoor algen het moeilijk krijgen.

Schedefonteinkruid moet geplant worden in een vijvermandje. 

Nu met gratis vijvermandje, zolang de voorraad strekt! 

Heeft u meer dan 100 bossen nodig? Neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Let op: In het voorjaar en najaar zijn de bossen kleiner dan in de zomer. Dit heeft te maken met het groeiseizoen van de plant. De planten die u ontvangt zijn echter niet minder of slechter, maar bevinden zich enkel nog vroeger in hun groeiseizoen. Echter geld er wel. Hoe eerder u de plant aanbrengt in uw vijver des te meer resultaat u dit jaar al heeft! Wacht dus niet tot de bossen dikker zijn, maar bestel vandaag nog!

Meer informatie
Is InheemsJa
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl