Iris pseudacorus Holdens Child

€ 8,99
SKU
Iris pseudacorus Holdens Child

Nu in Nederland beschikbaar!

Deze variatie van iris planten zijn weliswaar in het buitenland tot stand gekomen maar de lissen die via deze website verkocht worden zijn in Nederland vermeerderd, in Nederlands klimaat, door een Nederlandse kweker. Gewoon 100 procent geschikt voor de Nederlandse tuinen, vijvers en moerasfilters.

Winterhard!

Omdat het wel een Iris pseudacorus betreft geldt dat deze plant niet alleen het hele jaar door in het water kan staan maar ook dat de Nederlandse biodiversiteit behorende rondom de alom bekende gele lis gewoon van toepassing is op deze soort.

Er zijn ook variaties van gele lis met bont blad. Die zijn minder geschikt in plantenfilters. Die hebben maar voor de helft bladgroen en presteren dan ook maar de helft. 

Wie goed zuiverende lissen wil toepassen die jaar rond in het water staan en een positief effect hebben op de biodiversiteit is aangewezen op Iris pseudacorus varianten zoals deze.

De liefhebber die uitgekeken raakt op de normale Gele lis en die er wat extra's voor over heeft kan zijn hart ophalen.

Nu in Nederland beschikbaar!

Deze schitterend lissen kunnen net als gewone gele lis het jaar rond in het water staan, ze zijn net zo krachtig in het helofytenfilter want het is een variatie binnen de familie van Iris pseudacorus.

Ze zijn ongeveer 2 keer zo duur maar ook 2 keer zo mooi zeer exclusief en heel zelden in de handel.

Het zijn p9 potten met 1 of meer uitlopers, soms wordt het geleverd als uitgespoeld pootgoed. Dit raden we aan in gebruik voor plantenfilters, maar u kunt ze uiteraard ook zelf uitspoelen.

Het is een exclusieve soort dus... Zolang de voorraad strekt.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl