Beekpunge

€ 3,99
SKU
1013

Beekpunge is een mooie moerasplant welke deels onder water kan groeien. Beekpunge draagt mooie paarse bloemen. Kies het gewenste aantal.

Beekpunge: een eetbaar nutriëntenfilter!

Beekpunge zijn leuke, bloeiende moerasplanten welke veel voedingsstoffen uit de vijver kan halen. Beekpunge kan deels onder water groeien. De bladeren onder water voegen zuurstof toe aan het water. Leuker is misschien nog wel dat deze moerasplanten een erg mooie bloeiwijze hebben en prachtige paarse bloemen dragen. Daarnaast is het ook in de winter mooi groen. Deze plant is eetbaar en wordt vaak door de salade gemengd.

Onze Beekpunge heeft door de speciale kweek een hoge genetische diversiteit. Hierdoor is deze minder vatbaar maakt voor ziekten en is het robuuster.

U kunt het aantal stuks hierboven selecteren. Meer dan 100 stuks nodig? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Aangeraden hoeveelheid: 4 á 5 stuks Beekpunge per 1000 liter water. Dit geeft het beste resultaat op gebied van helderheid en zal zorgen dat er een minimale kans is op algenbloei.

Eigenschappen Beekpunge

  • Standplaats: zon/halfschaduw
  • Stengellengte: 20 tot 50 cm
  • Plantdiepte: 10-20 cm 
  • Substraat: Ja, wortelende plant

Verzending moerasplanten

Moerasplanten worden verzonden met de wortels uitgespoeld. U kunt moerasplanten in een mandje planten met wat vijveraarde en grind, maar in de vaste bodem is uiteraard ook mogelijk.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl