Beekpunge (Veronica beccabunga), ook voor naast de vijver of in een WADI

€ 4,99
SKU
1013

Beekpunge 
Bevat 1 P9 pot of pootgoed

Beekpunge: een eetbaar nutriëntenfilter!
Beekpunge is een leuke, bloeiende moerasplant welke veel voedingsstoffen uit de vijver kan halen. Beekpunge kan deels onder water groeien. De bladeren onder water voegen zuurstof toe aan het water. Leuker is misschien nog wel dat deze moerasplanten een erg mooie bloeiwijze hebben en prachtige paarse bloemen dragen. Daarnaast is het ook in de winter mooi groen. Deze plant is eetbaar en wordt vaak door de salade gemengd.

Onze Beekpunge heeft door de speciale kweek een hoge genetische diversiteit. Hierdoor is deze minder vatbaar maakt voor ziekten en is het robuuster.

U kunt het aantal stuks hierboven selecteren. Meer dan 100 stuks nodig? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoeveel beekpunge heb ik nodig?
Aangeraden hoeveelheid: 4 P9 potten Beekpunge per 500 liter water. Dit geeft het beste resultaat op gebied van helderheid en zal zorgen dat er een minimale kans is op algenbloei.

Verzending moerasplanten
Moerasplanten worden geleverd in P9 pot of als pootgoed. U kunt moerasplanten in een mandje planten met wat vijveraarde en grind, maar in de vaste bodem is uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie
Is InheemsJa
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl