Glanzend Fonteinkruid (Potamogeton lucens)

€ 19,95
SKU
1003

Glanzend Fonteinkruid (Potamogeton lucens) is een aanwinst voor uw vijver. Een uitstekende zuurstofplant en goed tegen algen. Dit mooie pakket bevat vanaf 5 mooie bossen Glanzend Fonteinkruid. Bij meerdere pakketten geldt een korting. 

Glanzend fonteinkruid (Potamogeton lucens): dé beste zuurstofplant!

Glanzend Fonteinkruid (Potamogeton lucens) is misschien wel de beste zuurstofplant die er is. Het is daarnaast een zeer sierlijke waterplant: de grote bladeren geven een mooi onderwaterlandschap. De snelle groei maakt deze zuurstofplanten een geduchte concurrent voor zweef- en draadalgen, waardoor uw vijver snel helderder zal worden.

Dit is een wortelende waterplant, er is dus een substraat nodig, bijvoorbeeld een vijvermandje met daarin wat aarde en grind waarin deze planten kunnen wortelen. 

Deze zuurstofplant maakt deel uit van onze speciale selectie. Dit houdt in dat u de allerbeste kwaliteit zuurstofplanten ontvangt. welke zorgen voor een mooi onderwater landschap terwijl ze zuurstof toevoegen aan het water. Deze soort groeit daarnaast relatief snel, waardoor ze algengroei tegengaan. Het allopathisch vermogen van deze waterplant zorgt dat algen het nog eens extra moeilijk krijgen.

De bosjes zijn in het begin van het seizoen (tot half april) altijd wat bruiner dan de afbeelding, maar dit komt snel in orde in de vijver. Met de groeikracht is namelijk niets mis!

Dit pakket vanaf 5 gezonde bossen is een mooie aanwinst voor uw vijver!

Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op!

 

Nu met gratis vijvermandje, zolang de voorraad strekt! 

 

Glanzend fonteinkruid (Potamogeton lucens) op een rijtje

  • standplaats: zon
  • stengellengte: tot 1 meter
  • plantdiepte 50- 130 cm
  • substraat: ja, noodzakelijk.
  • mooie plant, stelt voedselrijk water op prijs.

Aangeraden hoeveelheid Glanzend Fonteinkruid (Potamogeton lucens):

4 á 5 bossen per 1000 liter water. Dit lijkt veel, maar op deze manier behaalt u de beste resultaten: Het water wordt helderder en er is een minimale kans op de overmatige groei van algen.

Deze waterplant moet geplant worden in een vijvermandje. 

Heeft u meer dan 250 bossen nodig? Neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2013-heden Vijvermeester.nl