Vijverkrat biopolymeer

Biopolymeer vijverkrat. Breekt af in de vijver. Voor een vijver zonder plastic rommel!

SKU
16150401
€ 9,95

Gratis verzending vanaf € 65.

Meer info over dit product? Bel (0031) (0)6-13888131

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Vijverkratten van biopolymeer

Vijvermanden en kratten zijn handig om vijverplanten aan te planten. Doordat de planten goed geplant kunnen worden is de kans dat ze wortelen en dus goed aanslaan zeer hoog. Echter, vijvermanden zijn van plastic. Veel wortelende planten zijn dermate sterk dat ze het mandje kapot drukken en het plastic door het hele wortelstelsel zit. Waterlelies en snoekkruid hebben hier nogal eens een handje van. 

Hoe handig zou het nu zijn wanneer er een oplossing was waardoor het plastic niet meer nodig is? Die oplossing is er nu: Een vijverkrat van biopolymeer!

Wat is biopolymeer en waarom zou ik het gebruiken?

Biopolymeer is een kunststof op basis van natuurlijke materialen. Het grote voordeel is dat de bacteriën in uw vijver deze materialen kunnen afbreken. Het gebruikte, gecertificeerde biopolymeer is absoluut niet schadelijk en is volledig afbreekbaar binnen 3-5 jaar, afhankelijk van omstandigheden als zonlicht, temperatuur en zuurstofhuishouding. In deze tijd hebben uw planten zich allang goed geworteld. U  hoeft dus geen vijvermandjes meer op te graven en uit het wortelstelsel te steken.

Hoe gebruik ik de bioploymeer vijverkratten?

U kunt de kratten aanplanten zoals u wilt. Wij gebruiken meestal een stuk jute om de bossen planten eerst goed in vast te zetten. Hierna vult u het krat met vijveraarde of substraat en plant u de bossen waterplanten. Afstrooien met wat grind of substraat zodat de vissen er niet in gaan woelen en vervolgens de kratten in de vijver plaatsen. Per krat raden we aan maximaal 10 bossen te planten, zo krijgen de planten genoeg licht en hebben ze genoeg ruimte om zich te ontwikkelen.

 

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan