Gekroesde Waterpest (Egeria Crispa)

Pakket vanaf 5 mooie bossen Gekroesde Waterpest. Gekroesde Waterpest is een zeer goede zuurstofplant. Bij meerdere pakketten geldt een korting.

SKU
10007
€ 17,95

Gratis verzending vanaf € 65.

Meer info over dit product? Bel (0031) (0)6-13888131

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, lees onze reviews op:  

 

Gekroesde Waterpest (Egeria Crispa): Leuk alternatief!

 

Dit product is niet meer leverbaar in verband met veranderde wetgeving. 

 

Gekroesde Waterpest (Egeria Crispa) is een leuke variatie van het snelgroeiende Waterpest. Waterpest is een van de beste zuurstofplanten en is zeer geschikt voor in de vijver. Deze soort geeft daarnaast ook een mooi onderwaterlandschap in uw vijver. Net als alle waterpest soorten is gekroesde waterpest goed in het voorkomen van algen door de hoge groeisnelheid en kan het als voedsel dienen voor de vegetarische vijverbewoners. De directe opname van voedingsstoffen uit het water maakt deze zuurstofplant perfect voor in de vijver.

Onze gekroesde waterpest is onderdeel van onze speciale selectie. Dit garandeerd een hoge kwaliteit en een grote genetische diversiteit, wat niet alleen zorgt voor een betere resistentie tegen ziekten maar zorgt ook dat het robuuster is. 

Dit pakket vanaf 5 dikke bossen zorgt dat algen praktisch geen kans meer krijgen doordat ze concurreren met het voedsel van de algen en dit omzetten in biomassa. Uw vijver zal dus helderder worden en meer zuurstof bevatten.

Deze soort wordt het best geplant in een vijvermandje. De snelle groei is dan wat in toom te houden en de plant maakt wortels aan. Overigens zal deze waterplant ook zonder substraat groeien. 

Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op!

Nu met gratis vijvermandje, zolang de voorraad strekt! 

Aangeraden hoeveelheid Gekroesde Waterpest

4 á 5 bossen zuurstofplanten per 1000 liter water. Dit lijkt veel, maar op deze manier behaalt u de beste resultaten: Het water wordt helderder en er is een minimale kans op de overmatige groei van algen.

Heeft u meer dan 100 bossen nodig? Neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Gekroesde Waterpest op een rijtje:

  • Stengellengte uitgegroeid tot 75 cm
  • Eetbaar voor vissen
  • Substraat noodzakelijk
  • Snelgroeiend
  • Past goed in natuurlijke vijvers en zwemvijvers.

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan